TÜRKOĞLUNDA KARACA DÖNEMİ BAŞLADI

4 Nisan 2024

Türkoğlu İlçesi yeni Belediye Başkanı Mehmet Karaca mazbatasını aldı, sonrasında belediye binasında devir teslim töreni ile başkanlık makamına geçti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden Türkoğlu Belediye Başkanı seçilen Mehmet Karaca, İlçe Seçim Kuruluna kendisini seçen halkla beraber Millet Meydanından yürüyerek gitti.

Daha sonra beraberindeki halkla Belediye Binasına geçen Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’yı, eski Belediye Başkanı Osman Okumuş karşıladı.

Birlikte başkanlık makamına geçen Karaca ve Okumuş, karşılıklı çiçek takdiminde bulundular.

Samimi bir havada gerçekleşen devir teslim töreninin ardından halka seslenen Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederek; “Seçim bitti, mazbatamızı aldık. Bize oy veren vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ahlaklı belediyecilik anlayışı ile tüm halkımıza adaletli bir şekilde hizmet etmek boynumuzun borcudur. Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açık olacak, çünkü bu belediye halkımızın belediyesi.

Artık görevimizin başındayız. Şimdi hizmet zamanı, kaybedecek vaktimiz yok, yapacak çok işimiz var. Buradan bir kez daha söz veriyorum, depremin yaralarını sarmak için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Karaca, tebrikleri kabul etti.